رياضة
laatste nieuws

Negatieve gelijkspel tussen Real Madrid en Atletico Madrid

Negatieve gelijkspel tussen Real Madrid en Atletico Madrid, speelden de twee teams ريال مدريد وAtletico Madrid Gisteren, zaterdag 25 februari, in de drieëntwintigste ronde van La Liga In het Santiago Bernabeu-stadion.

Het resultaat was een 1-1 gelijkspel in de wedstrijd van gisteren, zaterdag 25 februari, tussen de twee teams ريال مدريد وAtletico Madrid In het Santiago Bernabeu-stadion, in de drieëntwintigste speelronde La Liga.

Doelpunten Real Madrid vs Atlético Madrid

De eerste goals van de wedstrijd vielen in het voordeel Atletico Madrid Door Jose Maria Jimenez in de 78e minuut van de wedstrijd.

Toen kwam in de 84e minuut de gelijkmaker via Alvaro Rodriguez, een speler ريال مدريد.

De wedstrijd eindigde met een positief gelijkspel van 1-1.

Real Madrid staat op de tweede plaats Standenlijst La Liga Met 52 punten tijdens het vallen Atletico Madrid Op de vierde plaats met 42 punten.

De vorming van de twee teams Real Madrid en Atletico Madrid

vorming Real Madrid-club:

• Doelman: Thibaut Courtois.
  • Verdedigingslinie: Dani Carvajal - Eder Militao - Antonio Rudiger - Nacho.
  • Middenveld: Eduardo Camavinga - Toni Kroos - Fede Valverde.
  • Aanvalslijn: Marco Asensio – Karim Benzema – Vinicius Junior.

vorming Club Atletico Madrid:

• Keeper: Jan Oblak.
  • Verdedigingslinie: Nahuel Molina - Stefan Savic - Mario Hermoso - Reneldo Mandava.
  • Middenveld: Koke – Willmar Barrios – Yannick Carrasco – Marcos Llorente.
  • Aanvalslijn: Angel Korea - Antoine Griezmann.

bestel tafel La Liga

• Barcelona staat op de eerste plaats met 59 punten.
  • ريال مدريد Tweede plaats met 52 punten.
  • Real Sociedad staat derde met 43 punten.
  • Atletico Madrid Vierde plaats met 42 punten.
  • Real Betis staat vijfde met 40 punten.
  • Rayo Vallecano staat zesde met 34 punten.
  • Athletic Bilbao staat zevende met 32 ​​punten.
  • Mallorca staat achtste met 31 punten.
  • Villarreal staat negende met 31 punten.
  • Girona staat tiende met 30 punten.
  • Osasuna staat elfde met 30 punten.
  • Espanyol twaalfde plaats met 27 punten.
  • Sevilla staat dertiende met 25 punten.
  • Cadiz staat veertiende met 25 punten.
  • Valladolid staat vijftiende met 24 punten.
  • Celta Vigo staat zestiende met 24 punten.
  • Valencia staat zeventiende met 23 punten.
  • Almeria staat achttiende met 22 punten.
  • Getafe staat negentiende met 22 punten.
  • Elche staat op de twintigste plaats met 9 punten.

Het speelschema van vandaag, zondag 26 februari 2023

La Liga:

• Athletic Bilbao tegen Girona om 3 uur Egyptische tijd, 00 uur Saoedische tijd, en het wordt uitgezonden door beIN Sports HD 4.
  • Celta Vigo vs Valladolid-team om 5:15 uur Egyptische tijd, 6:15 uur Saoedische tijd, en het wordt uitgezonden door beIN Sports HD 1.
  • Almeria vs Barcelona om 7 uur Egyptische tijd, 30 uur Saoedische tijd, uitgezonden door beIN Sports HD 8.
  • Sevilla vs Osasuna om 10:00 Egyptische tijd, 11:00 Saoedische tijd, uitgezonden door beIN Sports HD 1.

AFC Champions League-wedstrijden - halve finales:

• Al-Duhail - Al-Hilal om 5:00 Egyptische tijd, om 6:00 Saoedische tijd, op SSC1 HD.

wedstrijden الإنجليزي Ronde 25:

• Tottenham Hotspur vs Chelsea om 3:30 Egyptische tijd, 4:30 Saoedische tijd, uitgezonden door beIN Sports 1 HD Premium.

Egyptische competitie:

Smouha Club tegen Haras El Hodoud, om 3:00 Egyptische tijd, om 4:00 Saoedische tijd, uitgezonden door OnTime Sports 1.