اليوم

Al-Ahly verloor de derde plaats in de Club World Cup

Al-Ahly verloor de derde plaats in de Club World CupClub spelen الأهلي Voor Een Club Flamingo Gisteren, zaterdag 11 februari 2023, in het Ibn Battuta-stadion in Tanger, Marokko.

Club rivaliteit Al-Ahly Al-Masry en Nadi Flamingo De Braziliaan staat derde Wereldbeker clubs In een wedstrijd die gisteren, zaterdag 11 februari 2023, plaatsvond.

die de club verloor الأهلي Voor Een Club Flamingo Met een score van 2-4 won Nadi Flamingo Op de derde plaats binnen Wereldbeker clubs En met de club الأهلي Op de vierde plaats binnen Wereldbeker clubs.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door de Braziliaanse speler Gabriel Barbosa in de 11e minuut, en de gelijkmaker ging naar Ahmed Abdel Qader, die scoorde in de 38e minuut.

Het was het tweede doelpunt van de club الأهلي Door toedoen van de speler Ahmed Abdel Qader, die scoorde in de 59e minuut van de wedstrijd, en het was de gelijkmaker voor de club Flamingo Een fout van El Shennawy in de 77e minuut.

En het derde clubdoelpunt Flamingo Gabi scoorde in de 84e minuut en aan het einde van de wedstrijd, in de 90e minuut, scoorde Pedro, een clubspeler, Flamingo Het vierde en laatste doelpunt.

Vorming van Al-Ahly Club en Flamengo Club

Club vorming الأهلي:

• Doelman: Mohamed El Shennawy.
  • Verdedigingslinie: Ali Maaloul – Mohamed Abdel Moneim – Ramy Rabia – Mohamed Hani.
  • Middenveld: Aliu Diang - Hamdi Fathi - Taher Muhammad Taher - Percy Tao - Hussein Al-Shahat.
  • Aanvalslinie: Mahmoud Kahraba.

Vorm een ​​club Flamingo:

• Doelman: Santos.
  • Verdedigingslinie: Matteusinho – David Luiz – Leo Pereira – Ayrton Lucas.
  • Middenveld: Thiago Maya - Arturo Vidal - Everton Ribeiro - Giorgan de Arascaita.
  • Aanvalslijn: Gabriel Barbosa - Pedro.

Real gekroond tot het WK voor clubs

Gisteren, zaterdag 11 februari 2023, was een dag vol belangrijke wedstrijden en veel overwinningen en nederlagen.

En de belangrijkste daarvan was een match Het einde van het WK voor clubs dat was tussen een team ريال مدريد en teams Hilal van Saoedi-Arabië Die was om 9 uur in Marokko in het Prince Moulay Abdallah Sports Complex.

De speler Vinicius begon het door de eerste doelpunten van de wedstrijd tegen het net te scoren Hilal van Saoedi-Arabië In de 13e minuut scoorde Valverde het tweede doelpunt Echt In de 17e minuut van de wedstrijdtijd.

En in de 26e minuut stond hij op Hilal van Saoedi-Arabië Door zijn eerste doelpunt te scoren door toedoen van de speler Marega en de derde te scoren voor Saleh ريال مدريد Benzema in de 54e minuut.

Vier minuten later scoort Valverde het vierde doelpunt Naar RealMadridLuciano scoorde het tweede doelpunt voor de Saudische Halve Maan In de 63e minuut.

Vinicius scoorde het vijfde en laatste doelpunt Echt In de 69e minuut eindigde de wedstrijd met het laatste doelpunt in het voordeel Hilal van Saoedi-Arabië Door Luciano in de 79e minuut.

De wedstrijd eindigde met een score van (5-3) in het voordeel ريال مدريد finish Wereldbeker clubs, gekroond Real Madrid WK voor clubs met krijgen Hilal van Saoedi-Arabië Op de tweede plaats, Club Flamingo op de derde plaats.

Vorming van Real Madrid en Al Hilal Saoedi-Arabië

vorming ريال مدريد:

• Doelman: Lunín.
  • Verdedigingslinie: Camavinga - Alaba - Rüdiger - Carvajal.
  • Middenveld: Modric - Choameni - Kroos.
  • Aanvalslijn: Vinicius – Benzema – Valverde.
  • Vervangers: Luis Lopez - Canizares - Militao - Vallejo - Nacho - Asensio - Odriozola - Danny Ceballos - Rodrigo - Mariano - Mario Martin - Aribas.

vorming Hilal van Saoedi-Arabië:

• Doelman: Abdullah Al-Mayouf.
  • Verdedigingslinie: Khalifa Al Dosari - Ali Al Bulayhi - Gang - Saud Abdul Hamid.
  • Middenveld: Cuellar – Mohamed Kno, Carrillo – Salem Al-Dossary – Musa Marega.
  • Aanvalslijn: Ighalo.