رياضة

Ahmed Hegazy vertelt over de overwinning van Al Ittihad Jeddah op Al-Ahly in de Saudi League

Boeken - Mostafa Farhat:

Ahmed Hegazy, de Egyptische profspeler van de Saoedische club Al-Ittihad, zei dat het een goede zaak is om te winnen tijdens de derby tegen Al-Ahly voor aanvang van de interlandperiode.

Hegazy scoorde een doelpunt in de wedstrijd die Al Ittihad Jeddah won van Al-Ahly, dat op 2-0 eindigde, als onderdeel van de zevende ronde van de Saudi League.

Hegazy legde tijdens zijn uitspraken na de wedstrijd uit dat winnen van Al-Ahly in de derby belangrijk is, nadat de ploeg tijdens de vorige confrontatie gelijkspel had opgelopen en twee punten had verloren.

Hij bevestigde dat de prestaties in de tweede helft van de wedstrijd verbeterden, nadat Al-Ahly in de eerste helft een voorsprong had.