Tämän päivän ottelut

Al-Ahly menetti kolmannen sijan seuran maailmancupissa

Al-Ahly menetti kolmannen sijan seuran maailmancupissaKlubipeli Al Ahly Klubin edessä Flamingo Eilen lauantaina 11. helmikuuta 2023 Ibn Battuta Stadiumilla Tangerissa, Marokossa.

Klubien kilpailu Al-Ahly Al-Masry ja Nadi Flamingo Brasilialainen on kolmannella sijalla seurojen MM-kisat Ottelussa, joka pelattiin eilen lauantaina 11.

jonka seura hävisi Al Ahly Klubin edessä Flamingo Tilanne 2-4, Nad Flamingo Sarjan kolmannella sijalla seurojen MM-kisat Ja seuran kanssa Al Ahly Neljännellä sijalla seurojen MM-kisat.

Ottelun ensimmäisen maalin teki brasilialainen Gabriel Barbosa 11. minuutilla, ja tasoitusmaalin teki Ahmed Abdel Qader, joka teki maalin 38. minuutilla.

Se oli seuran toinen maali Al Ahly Pelin 59. minuutilla maalin tehneen Ahmed Abdel Qaderin käsissä, ja se oli seuran tasoitusmaali. Flamingo El Shennawyn virhe 77. minuutilla.

Ja seuran kolmas maali Flamingo Gabi teki maalin 84. minuutilla, ja ottelun lopussa, 90. minuutilla seuran pelaaja Pedro teki maalin. Flamingo Neljäs ja viimeinen maali.

Al-Ahly Clubin ja Flamengo Clubin perustaminen

Klubin perustaminen Al Ahly:

• Maalivahti: Mohamed El-Shennawy.
  • Puolustuslinja: Ali Maaloul – Mohamed Abdel Moneim – Ramy Rabia – Mohamed Hani.
  • Keskikenttä: Aliu Diang - Hamdi Fathi - Taher Muhammad Taher - Percy Tao - Hussein Al-Shahat.
  • Hyökkääjä: Mahmoud Kahraba.

Perusta klubi Flamingo:

• Maalivahti: Santos.
  • Puolustuslinja: Matteusinho – David Luiz – Leo Pereira – Ayrton Lucas.
  • Keskikenttä: Thiago Maya - Arturo Vidal - Everton Ribeiro - Giorgan de Arascaita.
  • Hyökkääjä: Gabriel Barbosa - Pedro.

Real kruunattiin seuran MM-kisat

Eilen, lauantaina 11. helmikuuta 2023, oli päivä täynnä monia tärkeitä otteluita ja monia voittoja ja tappioita.

Ja tärkein niistä oli ottelu Klubien MM-kisat päättyvät joka oli joukkueen välillä ريال مدريد ja joukkue Saudi-Arabian Hilal Joka oli Marokossa Prince Moulay Abdallahin urheilukeskuksessa klo 9.

Pelaaja Vinicius aloitti sen tekemällä ottelun ensimmäiset maalit verkkoa vastaan Saudi-Arabian Hilal 13. minuutilla Valverde teki toisen maalin Oikeasti Ottelun 17. minuutilla.

Ja 26. minuutilla hän nousi Saudi-Arabian Hilal Teki ensimmäisen maalinsa pelaaja Maregan käsissä ja kolmannen Salehille ريال مدريد Benzema 54. minuutilla.

Neljä minuuttia myöhemmin Valverde tekee neljännen maalin Real MadridiinLuciano teki toisen maalin Saudi Crescentille 63. minuutilla.

Vinicius teki viidennen ja viimeisen maalin Oikeasti 69. minuutilla ottelu päättyi viimeiseen voittomaaliin Saudi-Arabian Hilal Luciano 79. minuutilla.

Ottelu päättyi voittoon (5-3). ريال مدريد viedä loppuun seurojen MM-kisat, kruunattu Real Madrid Club World Cup hankinnan kanssa Saudi-Arabian Hilal Toiseksi, Club Flamingo kolmannella sijalla.