Tämän päivän ottelut

Odotettu ottelu.. Al-Ahly ja Real Madrid

Ota selvää tämän päivän ottelun lähetyskanavien taajuudesta

Odotettu ottelu.. Al-Ahly ja Real MadridTapaa Red GenieAl Ahly"kuninkaallisen kanssa"ريال مدريدMarokossa, "Prince Moulay Abdallah Complex" -stadionilla tänään, keskiviikkona 8. helmikuuta 2023.

Tämän päivän ottelu on välillä Al-Ahly ja Real Madrid Tämä on ensimmäinen virallinen ottelu, jonka kaksi joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan, mutta he kohtasivat toisensa ystävyysottelussa 4. elokuuta 2001 Kairon stadionilla ja voittivat. Al Ahly على ريال مدريد maalin kanssa.

ja treffit Al-Ahly ja Real Madrid ottelu Se on tänään, keskiviikkona 8, kello 2023 Marokon paikallista aikaa, kello 8 Egyptin paikallista aikaa ja kello 9 Saudi-Arabian aikaa.

Maalivahti: Mohamed El Shennawy.

Puolustuslinja: Ali Maaloul, Muhammad Abdel Moneim, Mahmoud Metwally ja Muhammad Hani.

Keskikenttä: Aliou Diang, Hamdi Fathy ja Amr Al-Soleya.

Hyökkääjä: Percy Tau, Hussein Al-Shahat ja Mohamed Sharif.

Real Madrid -seuran muodostuminen:

Maalivahti: Lunin.

Puolustuslinja: Camavinga, Nacho, Rodrigo, Carvajal.

Keskikenttä: Modric, Kroos, Ceballos.

Hyökkääjä: Asenso, Vinicius, Rodriguez.

Al-Hilal pääsi seuran maailmancupin finaaliin

Joukkue kelpuutettu Saudi-Arabian Hilal finaaliin seurojen MM-kisat Flamengon voittamisen jälkeen 3-2.

Sitä pidetään joukkueena Saudi-Arabian Hilal Kolmas arabijoukkue karsiutuu seuran MM-kisoihin Marokon Rajan ja Al Ainin UAE:n jälkeen kolmas Aasian joukkue karsiutuu seuran MM-kisoihin Japanin Kashima Antlzerin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Al Ainin jälkeen ensimmäinen arabi- ja aasialainen joukkue, joka selviytyi tukikohtiensa ulkopuolelle.

Ja prinssi Abdulaziz bin Turki päätti maksaa 500 tuhannen riaalin taloudellisen palkkion jokaiselle pelaajalle finaaliin pääsyn jälkeen seurojen MM-kisat.

Liikemies Walid bin Talal ilmoitti maksavansa miljoonan riaalin palkkion jokaista pelaajaa kohden ja lupasi heille vielä miljoonan, jos he voittivat. Klubien MM-kisat.

Teki joukkueen ensimmäisen maalin kuunsirppi Salem Al-Dosari ja se oli varhainen maali, sitten Flamengo-seuran pelaaja Pedro teki tasoitusmaalin 20. minuutilla, sitten Salem palasi pelaajaksi Saudi-Arabian Hilal Tekemään toisen maalin 45 + 9 minuutin aikana.

Luciano Vietto on vahvistanut pelaajaa kuunsirppi Kolmannella maalilla 70. minuutilla Flamengo-seuran pelaaja Pedro kavensi maalia ja teki toisen maalin.

Ja Flamengo-seuran pelaaja Gerson sai pelin 45 + 8 minuutissa videotekniikan tarkastelun jälkeen, ja ottelu päättyi joukkueen voittoon. Saudi-Arabian Hilal Espanjan joukkueessa Flamengo, ja vuonna 2019 joukkue voitti kuunsirppi Flamengo, XNUMX-XNUMX.

Joukkue valmistautuu Saudi-Arabian Hilal Tapaamaan tämän päivän välisen ottelun voittaja Al-Ahly-seura ja Real Madrid -seura.