رياضة
laatste nieuws

Brentford verslaat Fulham met drie, en de datum van de Al-Ahly-wedstrijd, de aannemers en de transmissiekanalen

Al-Ahly's verwachte opstelling tegen de Arab Contractors in de wedstrijd van vandaag

Brentford verslaat Fulham met drie, en de datum van de Al-Ahly-wedstrijd, de aannemers en de transmissiekanalen, hij ontmoette Brentford Met een elftal Fulham Gisteren, maandag, in de zesentwintigste ronde wedstrijden in Engelse Premier League.

Brentford versloeg Fulham met drie

Speel beide teams Brentford و Fulham In Griffin Park Stadium, gisteren, maandag 6 maart 2023, in de zesentwintigste ronde wedstrijden in de Engelse Premier League.

Doelpunten Brentford vs Fulham

Ethan Pinnock opende de score in de wedstrijd met zijn doelpunt in de 6e minuut van de eerste helft.

Het tweede doelpunt was een aandeel Fulham De gelijkmaker werd in de 39e minuut gescoord door Solomon.

Het derde doelpunt viel in de wedstrijd en het tweede voor een team Brentford Door speler Evan Toni in de 51e minuut met een strafschop.

Het vierde doelpunt in de wedstrijd werd gescoord door Jensen in de 86e minuut van de tweede helft.

Het laatste doelpunt in de wedstrijd kwam van het geluk van het team Fulham Door de speler Carlos Vinicius in de 99e minuut.

Om de balans van het team te vergroten Brentford Naar 38 op de negende plaats neemt het team genoegen Fulham Op de zevende plaats met 39 punten Standenlijst Engelse Premier League.

Schema regeling الإنجليزي

• Eerste plaats Arsenal - 63 punten.
  • Tweede plaats Manchester City - 58 punten.
  • Derde plaats Manchester United - 49 punten.
  • De vierde plaats is Tottenham - 45 punten.
  • Vijfde plaats, Liverpool - 42 punten.
  • Zesde plaats Newcastle United - 41 punten.
  • Zevende plaats Fulham - 39 punten.
  • Achtste plaats Brighton - 38 punten.
  • Negende plaats Brentford - 38 punten.
  • Tiende plaats Chelsea - 34 punten.
  • Elfde plaats, Aston Villa - 34 punten.
  • Twaalfde plaats Crystal Palace - 27 punten.
  • Dertiende plaats, Wolverhampton - 27 punten.
  • Veertiende plaats, Nottingham Forest - 26 punten.
  • Vijftiende plaats, Leicester City - 24 punten.
  • Zestiende plaats, West Ham - 23 punten.
  • Zeventiende plaats, Leeds United – 22 punten.
  • Achttiende plaats, Everton - 22 punten.
  • Negentiende plaats, Southampton - 21 punten.
  • Twintigste plaats, Bournemouth - 21 punten.

De datum van de Al-Ahly-wedstrijd, de aannemers en de carrier-kanalen

zal worden gehouden Al-Ahly en El-Mokawloon komen overeen Al-Arab vandaag, dinsdag 7 maart 2023, in Al-Ahly en Al-Salam Stadium, om 5:00 uur Caïro-tijd.

En die wedstrijd is een van de uitgestelde wedstrijden uit de zeventiende speelronde van de competitie De Egyptische Premier League.

bezetten Al-Ahly De eerste plaats in het klassement van de Egyptische competitie met 41 punten, terwijl het bezet is De Arabische aannemers Zesde plaats met 32 ​​punten.

Overeenkomende kanalen Al-Ahly en de aannemers Al Arab is de officiële drager van Ontime SportsEgyptische Eredivisie.

• Doelman: Mohamed El Shennawy.
  • Verdedigingslinie: Ali Maaloul – Yasser Ibrahim – Muhammad Abdel Moneim – Muhammad Hani.
  • Middenveld: Hamdi Fathi - Aliou Diang - Ahmed Qandousi.
  • Aanvalslijn: Percy Taw - Taher Muhammad Taher - Shadi Hussein.