رياضة
laatste nieuws

Manchester United wordt door zeven man aangevallen vanuit Liverpool, wat leidt tot een klinkende nederlaag

Doelpunten Manchester United vs Liverpool

Manchester United wordt door zeven man aangevallen vanuit Liverpool, wat leidt tot een klinkende nederlaag, hij ontmoette يونايتد وLiverpool Gisteren, zondag 5 maart 2023, in de wedstrijden van de 26e ronde van Eredivisie wedstrijden.

Verslagen يونايتد يد Liverpool Gisteren, zondag 5 maart, in een wedstrijd in de zesentwintigste ronde van de Eredivisie 2023.

De wedstrijd begon om 6 uur Caïro-tijd, 30 uur Mekka-tijd en 7 uur Dubai-tijd, en het was op Anfield.

Het was het begin van de opname in het raam يونايتد Van de Nederlander Jakbo in de 42e minuut van de wedstrijd.

Het tweede doelpunt kwam in de 47e minuut van Darwin Nunez midden in het net van Manchester United.

Het derde doelpunt kwam in de 51e minuut van de Nederlander Jakpo, zijn tweede doelpunt in die wedstrijd.

Het vierde doelpunt ging in de 66e minuut naar de legende Mohamed Salah.

Het vijfde doelpunt in de wedstrijd was in de 76e minuut van Nunez.

Mohamed Salah scoorde het zesde doelpunt in de 82e minuut, waarmee hij zijn doelpunten in die wedstrijd op twee doelpunten bracht.

Het zevende en laatste doelpunt van die wedstrijd werd in de 88e minuut gescoord door Roberto Firmino.

Die wedstrijd zal eindigen in een overwinning Liverpool Een solide 7-0 overwinning يونايتد.

En het gaat omhoog Liverpool Naar de vijfde plaats met 42 punten binnen Stand van de Engelse eredivisie, terwijl je blijft يونايتد Staande op de derde plaats met een score van 49.

De vorming van de twee teams Liverpool en Manchester United

vorming Liverpool-team Voordat يونايتد:

• Doelman: Alisson Becker.
  • Verdedigingslinie: Trent Alexander-Arnold – Ibrahima Konate – Virgil Van Dyck – Andy Robertson.
  • Middenveld: Jodan Henderson - Fabinho - Harvey Elliott.
  • Aanvalslijn: Mohamed Salah - Darwin Nunez - Cody Jakobo.